בעקבות עתירת "גישה": המינהל האזרחי התחייב לפרסם כ-80 נהלים חדשים
תאריך: 1 באוגוסט 2015
בעקבות עתירת חופש מידע שהגיש ארגון גישה לפרסום כלל נהלי המינהל האזרחי (עת"מ 68189-12-14 גישה נ' המינהל האזרחי בגדה המערבית) התחייב המינהל האזרחי לפרסם כ-80 נהלי עבודה בעלי עניין ו/או חשיבות לציבור. על פי הודעת המינהל האזרחי, הפרסום ייעשה בארבע פעימות – במהלך החודשים יוני, יולי, אוגוסט וספטמבר 2015. כמו-כן, המינהל האזרחי התחייב לתרגם את הנהלים לערבית ולפרסם את התרגום כחודש עד חודש וחצי לאחר כל פעימה.
ארגון "גישה" ביקש מבית המשפט להשאיר את העתירה תלויה ועומדת עד לסיום הפעימה הרביעית, לרבות תרגומה, על-מנת לוודא שהמינהל האזרחי יעמוד בהתחייבות לפרסום הנהלים על-פי לוח הזמנים המפורט לעיל. בית המשפט נענה לבקשה.
פורסם תחת: פסיקה
עזרו לנו להמשיך להילחם על המידע
בואו לעגל לטובה לתנועה
היכנסו עכשיו, זה לוקח דקה, ותרמו לנו את האגורות מהעודף בכל קנייה. קניתם ב-99.90 ₪? תרמתם לנו 10 אגורות. כ-5 שקלים בחודש במצטבר. בשבילנו זה המון. ❤️
חדשות אחרונות
- 18 בפברואר 2026בגלל ההילולה במירון – משרד התחבורה מודה שקווי אוטובוס בוטלו ורכבות הוסטו לשימוש החוגגים
- 17 בפברואר 2026חשפנו: מה עשתה השרה סילמן ב-8 ימים בארה"ב בעלות של 350 אלף שקל
- 17 בפברואר 2026חשפנו: עלות הקמפיינים של הרשות לזהות לאומית יהודית – 13.6 מיליון שקל
- 15 בפברואר 2026נתניהו קרא באו"ם להיכנס לאתר הזוועות – חשפנו את נתוני הכניסות שלו
- 12 בפברואר 2026נתוני מפעל ההזנה – פחות ילדים מקבלים ארוחה חמה