עיריית חיפה: האצטדיון החדש בעיר עלה 543 מיליון שקל והוא ממשיך לעלות
בקשת מידע שהגיש הסטודנט דניאל רוזנבאום מהקליניקה של התנועה במכללה למינהל חשפה את העלויות של אצטדיון סמי עופר בחיפה. על פי המידע שמסרה העירייה הקמת האצטדיון הסתכמה ב-543 מיליון שקל, והוא רשם הפסד של כ-7 מיליון שקל בשנת 2015. ההכנסות ממנו באותה שנה היו כ-5.2 מיליון שקל והן הגיעו משימוש של קבוצות במגרש. שטחי המסחר והפרסום עדיין לא הניבו הכנסות. ההוצאות ב-2015 היו 11.975 מיליון שקל.
ההוצאות הגדולות ביותר הן על אבטחה, ניקיון ותחזוקה – 3.017 מיליון שקל. הוצאות על חשמל ומים עמדו על 2.539 מיליון שקל ועבודות חוץ ואחרות על 2.837 מיליון שקל. שכר עבודה היה 1.858 מיליון שקל ב-2015 בעוד הוצאות משרדיות, תקשורת, ביטוח והוצאות מקצועיות הסתכמו ב-1.724 מיליון שקל.
עו"ד אור סדן, היועמ"ש של התנועה לחופש המידע מסר: "אנחנו שמחים שעיריית חיפה, באמצעות חברת קריית הספורט והבילוי חיפה, נענו לבקשתנו והעבירו את המידע. החשיבות שבפרסום המידע הוא שכך יכול הציבור לשפוט את ההשקעה בפרויקט זה או אחר, ובתקווה שבשנים הבאות המידע יתפרסם באופן יזום".
פורסם תחת: עיריית חיפה
קבצים מצורפים
חדשות אחרונות
- 11 במאי 2026איפה הציוד שהמשטרה מחרימה ממפגינים? למשטרה "אין נוהל מסודר"
- 7 במאי 2026מה שפורח במלחמה – משרד הביטחון אישר 99% מהבקשות לייצוא ביטחוני
- 5 במאי 2026רשימת המוזמנים המלאה לנאום טראמפ בכנסת
- 4 במאי 2026הגיע החשבון – הוצאות הנסיעה של השרה מאי גולן לניו יורק
- 30 באפריל 2026בתוך מפעל הג'ובים – כל המועמדים שהשרים ביקשו למנות לדירקטורים בחברות הממשלתיות