הרשימה המעודכנת של צה"ל נחשפת: הארגונים שמוזמנים להיפגש עם החיילים – ואלה שכבר לא
תאריך: 26 באוגוסט 2018
מהם הערכים שלאורם מחונכים חיילי צה"ל? מי הם המכונים שזוכים להעביר הכשרות וסדנאות לחיילים, ומי הם הארגונים שהצבא כבר אינו חפץ בתכנים שלהם? לאחרונה פורסם כי צה"ל עדכן את רשימת המכונים המורשים שמוזמנים להופיע בפני החיילים. בעקבות פניית התנועה – הרשימה נחשפה לציבור. והיא כוללת 80 ארגונים שהתכנים שלהם רצויים – ו-25 ארגונים שהוצאו מחוץ לרשימה.
"מאז שצה"ל הודיע על הסדרת נושא המכונים המורשים להעביר סדנאות לחיילים, מחובתו לעדכן את הציבור על אודות מכונים אלו. בימים שבהם מתקיים שיח ער הנוגע לתכנים שאליהם נחשפים חיילים בשירות סדיר ובקבע, לציבור יש את הזכות לדעת מי הם אלה שנפגשים עם חיילי צה"ל," אמר עו"ד אור סדן, היועץ המשפטי של התנועה.
פורסם תחת: חדשות, מידע שהשגנו
תגיות: חיילים, חינוך, מוסדות חינוך, צה"ל, תכנים
עזרו לנו להמשיך להילחם על המידע
בואו לעגל לטובה לתנועה
היכנסו עכשיו, זה לוקח דקה, ותרמו לנו את האגורות מהעודף בכל קנייה. קניתם ב-99.90 ₪? תרמתם לנו 10 אגורות. כ-5 שקלים בחודש במצטבר. בשבילנו זה המון. ❤️
חדשות אחרונות
- 29 בספטמבר 2026עתירה תקדימית שהגשנו ליו"ר ועדת הבחירות: לחשוף את הבוטים של הליכוד
- 29 בספטמבר 2026חשפנו את הדו"חות הכספיים של ועד עובדי התעשייה האווירית
- 25 בספטמבר 2026חשפנו כמה לידות של קטינות יש בישראל
- 24 בספטמבר 2026האם סולברג ישים סוף למשפיענים שעושים תעמולה פוליטית סמויה
- 23 בספטמבר 2026הוצאות נסיעת נתניהו לבית הלבן: 1.5 שקל מיליון ביומיים