תם ונשלם – בעקבות ניצחון התנועה בעליון הוצאות מעונות ראש הממשלה מתפרסמות לציבור
ניצחנו – אחרי שבית המשפט העליון קבע שראש הממשלה ימסור את הוצאותיו בפירוט – הנה הן. תם ונשלם. בואו לנבור בהן.
זה היה מאבק משפטי של 6 שנים – מלחמת התשה שניהלה נגדנו המדינה והעומד בראשה. מלחמה שנמשכה עד שבית המשפט העליון קיבל את עמדת התנועה ופסק שההוצאות צריכות להתפרסם. ומה קרה אחרי שניתן פסק הדין? משרד ראש הממשלה לקח את הזמן – את כל 90 הימים שאיפשר לו העליון – ואז ביום האחרון, הגיע המייל עם פירוט ההוצאות והחשבוניות של ראש הממשלה בנימין נתניהו – לשנת… 2015.
אנחנו עשינו את שלנו. נלחמנו וניצחנו – מעכשיו המידע על הוצאות כל ראש הממשלה בישראל חייב להתפרסם לציבור. המדינה שניהלה נגדנו את המלחמה הזאת, ובזבזה את משאבי הציבור – צריכה להתבייש. ונתניהו? הוא השיג בדיוק מה שרצה. הוא הצליח במשך שנים להסתיר מהציבור את הוצאות המעונות שלו ולערבב בין הוצאותיו הציבוריות לפרטיות ללא פיקוח ושקיפות.
מה גרם לשורה של פרקליטים מטעם המדינה להשקיע שעות רבות של עבודה כדי להסתיר את ההוצאות מהציבור? למה אף אחד בפרקליטות לא הניף דגל, עצר את הטירוף הזה, ואמר – עד כאן? אין לנו תשובה טובה.
פורסם תחת: חדשות, פסיקה, פסקי דין ותקדימים
תגיות: בית המשפט העליון, בנימין נתניהו, הוצאות המעונות, חנן מלצר, משרד ראש הממשלה
חדשות אחרונות
- 9 ביוני 2026התנועה מציגה: איפה תצליחו לעבור טסט (ואיפה פחות)
- 3 ביוני 2026עתירת התנועה חשפה: אוריך נכנס לקריה 138 פעמים בזמן מלחמה
- 1 ביוני 2026עתרנו וחשפנו – בקשות המידע שהשר בן גביר התערב בהן
- 26 במאי 2026עתרנו נגד משרד האוצר: מסרב לחשוף את מנגנון הסיוע ההומניטרי לעזה
- 21 במאי 2026בבחירות 2026 נדע קצת יותר – סולברג נענה לפניית התנועה